Egy lépéssel közelebb új lakásbiztosításához

Videó lejátszása

Példa számítások

Ház esetén példa

Példa kalkuláció családi ház esetén

Lakás esetén példa

Kérem adja meg elérhetőségi adatait és biztosítani kívánt ingatlana adatait.

Nem, a további részletek miatt felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy a leginkább igényeihez és szükségleteihez szabhassuk a biztosítást.

Közvetlenül a kiválasztott biztosítónak kell fizetni az Ön által választott módon (utalás, kártyás (on-line) fizezés, csekk)

Semennyit, a biztosító fizet majd nekem jutalékot a szerződéskötés után. Ez semennyivel sem növeli az Ön költségeit, a megfelelő választással Ön csak spórol és több mindenre kiterjedő biztosítást kap.

Részletes összehasonlítást készítek, az összes biztosító termékeivel és azokból választunk közösen.

Alapvetően igen, de a legmegfelelőbbet nem egyszerű kiválasztani, az elsőre aprónak tűnő részletek is nagy jelentőséggel bírnak, ha egy kár bekövetkezik. Nagyon nem mindegy, a választás. Mivel én már sok biztosítást közvetítettem, tudom, hogy mikre kell odafigyelni. Ha valaki magának akarja megkötni nagyon sok időráfordítást emészt fel az alapos válsztás előkészítése. Érdemes ezt szakértőre bízni főleg, hogy egy forintjába sem kerül.

Az összes Magyarországon lakásbiztosítást kínáló biztosítóét. 

Mert az Ön érdekeit képviselem, olyan biztosításokat kötök a legszívesebben, amik nem a biztosítók kedvencei, mert nem a legjövedelmezőbbek nekik. Éppen ezért olcsóbbak az Ügyfeleknek. Fogyasztóbarát lakásbiztosítás esetén a biztosítóknak a díjbevételek meghatározott százalékát kártérítésre kell fordítaniuk, ezáltal a profit mértéke automatikusan korlátozott.

2023 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató és süti szabályzat